Groepscursus
De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal zeven cursisten zodat wij persoonlijke aandacht kunnen geven. Wij doen veel aan spreek- en luistervaardigheid. Je oefent de spreekvaardigheid bijvoorbeeld d.m.v. dialogen, rollenspelen en discussies. In de kleine groepjes krijgt je veel gelegenheid om te oefenen en daarmee groeit het zelfvertrouwen..

Duo lessen
Volgen lessen samen met je partner, vriend of wie je maar wilt in groepen van twee!

Privé-cursus
Ben je een snelle cursist? Of valt het je juist moeilijk om een taal te leren? Dan raden we je privéles aan. Een cursus wordt speciaal voor jou op maat gemaakt met een persoonlijke benadering in je eigen tempo en je tijdstip in overleg.

Lessen voor kinderen     

Kun je spelenderwijs leren? Het antwoord is ja!Vanuit onze interesse voor kinderen, kunnen we het leren leuk maken! Dat doen we met speciaal ontworpen educatief materiaal en pedagogische methoden, zo ontdekken we de interesses van het kind en ontwikkelen we deze.                                        Onze doelen voor elk kind zijn:

  • Gelukkig te zijn
  • Houden van leren
  • Leren hoe te leren

Kleuters leren de taal door creatieve activiteiten. Ze kunnen bijvoorbeeld hun kennis en hun vaardigheden ontwikkelen/ verrijken  door te spelen met het interactieve whiteboard, constructies te maken, bordspellen te doen of zingen. Al het bovengenoemde kan het leren van een taal gemakkelijk maken voor kleuters.  Ze maken kennis met de taal en leren het door ervaringen,  het zien van beelden, groepsactiviteiten, liedjes, spelletjes en drama en dit zal uiteindelijk resulteren in het uiten van zichzelf met behulp van de taal.

Online lessen
Leer een taal waar en wanneer je maar wilt! Er zijn diverse online taalcursussen mogelijke, in groepsverband of privé van basisniveau tot vergevorderd en voor alle leeftijden.

Bedrijfscursussen
Meleti Taalcursussen biedt op maat gemaakte taalcursussen voor bedrijven in alle branches. De Bedrijfscursussen worden gegeven op alle taalniveaus, zowel individueel als in groepsverband. Voor elk taalniveau is er een training op maat. Elke bedrijfscursus vindt plaats in kleinschalige groepen van maximaal zeven personen om persoonlijke aandacht te waarborgen. Onze cursussen helpen om de schrijf-, lees- en spreekvaardigheid te verbeteren.

0