Dit is de site van Meleti Taalcursussen, dé plek voor inspirerende cursussen Grieks, Engels en Nederlands in Groningen. In groepsverband of privé, van basisniveau tot vergevorderd, van jong tot oud zijn er diverse taalcursussen mogelijk.

Onze cursussen

Meleti Taalcursussen geeft cursussen in het Grieks, Engels en Nederlands voor elk niveau. In groepsverband, in duo’s en individueel. Wij bieden programma aan volwassenen die de Griekse, Engelse of Nederlandse taal willen leren, die hun taalvaardigheden willen verbeteren of perfectioneren. Wij doen dit d.m.v. leuke oefeningen en spelletjes, levendig en interactief, waardoor het leren makkelijker en leuker is.

Wat bieden wij?

We bieden lessen in kleine groepen (tot 7 personen), met bijzondere nadruk op de leerbehoeften van elke student en op verschillende taalniveaus. In de lessen werken we aan de 4 vaardigheden: spreken, schrijven, lezen en luisteren. Grammatica hoort er natuurlijk ook bij en wordt op een speelse wijze gebracht. De methodologie is gericht op communicatie, zodat onze studenten op een natuurlijke manier een actieve kennis van de taal verwerven.Lees Meer

Taalniveaus Europees Referentiekader voor de Talen

Wat betekenen de niveaus A1, A2, B1, B2, C1 en C2? Welk niveausysteem wordt gebruikt?

Meleti werkt met een internationaal erkende standaard voor taalniveau-aanduiding, het zogenaamde Common European Framework of Reference, dat in het Nederlands het Europees Referentiekader wordt genoemd. Dankzij deze internationale standaard weet u altijd op welk taalniveau u een cursus volgt. Wij doen zelf een intake om te bepalen welke niveau je hebt.

Onze taalcursussen worden gegeven in drie blokken

Blok 1

12 september
t/m 23 december 2022

12 lessen

Blok 2

09 januari
t/m 17 april 2023

12 lessen

Blok 3

9 mei 
t/m 17 juli 2023

12 lessen

Docenten

Anna-Maria
Athina
Nikolina
Vicky
Ria

Reviews

0