0(0)

A2 Adults

  • Categories AdultsGreek
  • Total Enrolled 0
  • Last Update January 9, 2021

Description

♦Lesdag : woensdag 18:00-19:30 of donderdag 18:00-19:30 of donderdag 19:45-21:00 (online)                  ♦Aantal lessen: 14  ♦ Duur: 1.5 per les  ♦Niveau: Lichtgevorderden

Op dit niveau breiden we de woordenschat uit en bouwen we de grammatica verder op. Er wordt veel met spreek- en luisteroefeningen gewerkt, evenals rollenspelen, om ervoor te zorgen dat alle theorie ook in de praktijk kan worden toegepast. De lessen worden voornamelijk in het Grieks gegeven

Deze cursus bouwt voort op Beginners 2, met uitbreiding van de routines en de woordenschat. Het bestellen in een restaurant, woordenschat om te winkelen (het kopen van fruit, groenten, kaas, vlees, vis, voedingsmiddelen en dranken of van kleding en schoenen). Het inrichten van een huis, het vieren van verjaardagen – naamdagen, het weer, het beschrijven van een persoon. Vrienden uitnodigen voor een feest, vertellen waar je op vakantie geweest bent, praten over feestdagen (Kerstmis en Pasen) en de kleuren.

Grammatica: Herhaling van de basis en introductie van de meer gevorderde grammatica. Persoonlijke voornaamwoorden, meer zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden, toekomende tijd, verleden tijd, aanvoegende/gebiedende wijs, directe-indirecte rede, trappen van verkelijking.

De methode die in deze cursus gebruikt worden is Milao Basiscursus Nieuwgrieks Tekstboek en Milao Basiscursus Nieuwgrieks Oefenboek. Hoofdstuk 10 t/m 16.

Free

0